Ik? Inspiratiebron? *Bloos*

“Ik wil dat ook kunnen”, verzuchte ik. Enigszins verstoord keek mijn man op van zijn bezigheid,”Wat?” “Nou, schrijven zoals Helga dat doet! Zij beschrijft precies haar ervaring met sarcoïdose zoals ik dat ervaar. Wat voelt dat bevrijdend! Zij geeft mij erkenning en woorden aan mijn rotziekte! Het zaadje was gezaaid! De gedachte hier aan liet…

via Ik wil dat ook kunnen — Kraakelingen.nl

Wat heerlijk…. Een fijne vriendin en lotgenote die zoveel kracht haalt uit mijn blogs dat ze ook geïnspireerd raakt om er zelf te schrijven. En de eerste is alvast een pareltje. Volgen maar! 😉

Een gedachte over “Ik? Inspiratiebron? *Bloos*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s