Freaky friday

Weekend-Loading

Ik heb de eindmeet gehaald. Vrijdag! Dat betekent dat het weekend start en ik dit vermoeide lichaam wat tot rust kan laten komen.

Deze week was een echte sarco-rotweek. Alle vervelende kwaaltjes zijn de revue gepasseerd. Gewrichtspijnen, spierkrampen, hoofdpijn, misselijkheid, zweetaanvallen, slapeloosheid en vooral die beklemmende vermoeidheid. Wat een vreselijk gevoel. En dat tijdens een drukke werkweek. Een mens zou voor minder eens voluit willen schreeuwen: “Stopt dit ooit?”.

Meestal heb ik mezelf behoorlijk goed in balans en vind ik snel het evenwicht tussen inspanning en rust. Deze week was echter de hel. Mijn lichaam wou mijn hoofd niet volgen en elke beweging deed pijn… doet pijn. Neem daar dan nog eens enkele onrustige nachten bij met vrij veel kopzorgen en je weet onmiddelijk hoe futloos ik me momenteel voel.

Vanochtend zat ik al om 4 uur naar Netflix te kijken omdat ik de slaap niet meer kon vatten. Drie uur dus voor ik me moest klaarmaken om naar mijn werk te vertrekken. Tegen dat het zover was, zat mijn energiepeil dan ook behoorlijk onder nul.

Wat haat ik mijn lichaam op zo’n moment. Wat zou ik er alles aan doen om uit die eeuwig durende nachtmerrie te ontwaken en opnieuw mezelf te kunnen zijn. Maar helaas is de realiteit wat ze is. Leven in een begrensd lichaam betekent dat je een meester wordt in puzzelen. Dat kan wel, dat kan niet, dat misschien morgen, …

Een geluk dat de zon toch af en toe van de partij was. Zij gaf me de energie die ik nodig had om deze week te overbruggen. En ik heb het gehaald. Duimpje omhoog voor mezelf. Het is vrijdag… en dat betekent een weekend languit in de zetel liggen, bijslapen, wat wandelen en lekker niks doen.

Tijd om die batterij op te laden.

2 gedachten over “Freaky friday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s